Sõbra kaotanud USA skeletonisõitja sai lohutust kahelt emalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katie Uhlaender (keskel) koos Jean Schaeferi ja doktor Brian Boxer Wachleriga.
Katie Uhlaender (keskel) koos Jean Schaeferi ja doktor Brian Boxer Wachleriga. Foto: Andy Wong/AP

USA skeletonisõitja Katie Uhlaender, kelle võistlus Pyeongchangis ebaõnnestus, sai pärast sõitu lohutust kahelt kallilt inimeselt.

Sotšis napilt medalita jäänud (neljas koht) Uhlaender pidi nüüd leppima 14. kohaga, kuid tal oli raske võistelda, kui toeks polnud Steven Holcombi, kes suri eelmise aasta mais 37 aasta vanuselt unerohu üledoosi tõttu. Bobisõidus USA-le 2010. aasta olümpial kulla toonud Holcombi nimetab Uhlaender «oma parimaks sõbraks».

Küll aga saabus poja sõbrannat toetama Holcombi ema Jean Schaefer, kes skeletonisõitjat finišis kaelustas ja lohutas. «Holcombi ema on olnud mulle suurepärane. Ta võttis mind enda juurde elama, kui läksin oma emaga tülli,» ütles Uhlaender.

Sellegipoolest tuli tütre võistluseks üllatuslikult kohale ka Uhlaenderi pärisema, keda ta polnud neli aastat näinud. «Ta sõitis 11 000 kilomeetrit, et mind näha. Armastan teda endiselt ja tema mind ka,» teatas Uhlaender.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles