Postimehe video: Brasiilia vihaseimas vutiderbis nägi 10 punast kaarti

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Brasiilia jalgpalli üks vihasemaid duelle, Salvadori derbi Vitoria ja Bahia vahel sai lõpplahenduse enne 90 mänguminuti täistiksumist, sest Vitoria meeskond teenis viis punast kaarti ja ei saanud kohtumist jätkata.

Brasiilia jalgpalliliiga algab aprillikuus, aga seni hoiavad tiimid kätt ja jalga soojas regionaalsetel meistrivõistlustel. Eile said seal kokku kaks Salvadori meeskonda: koduväljakul mänginud Vitoria läks kohtumist 1:0 juhtima, kuid mölluks läks 30. minutil, kui Bahia penaltist viigistas, sest värava löönud Vinicius otsustas seda tähistada kodumeeskonna fännide ees tantsimisega.

Järgnes suurem kisma, kus osalesid mõlema meeskonna mängijad. Mäng peatati 16 minutiks ning siis hakkas kohtunik kaarte välgutama – Vitoria kaotas punastele kaartidele kolm, Bahia kaks väljakul viibinud pallurit, lisaks eemaldati veel kolm Bahia varumeest.

Sellega aga draama ei lõppenud. Mänguga üritati jätkata, kuid Vitoria teenis veel kaks punast kaarti, mis tähendas, et neil jäi väljakule veel vaid kuus mängijat. Jalgpallireeglite järgi nõnda mängu jätkata ei saa ning kohtunik oli sunnitud andma lõpuvile. Tõenäoliselt kantakse protokolli Bahia 3:0 võit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles