Kehvad suusad jätsid Ilvese murdmaarajal hätta (3)

Siim Kaasik, Pyeongchang
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves
Kristjan Ilves Foto: Tairo Lutter / Postimees

Kristjan Ilves lõpetas kahevõistluse suure mäe võistluse 28. kohaga, kaotades olümpiavõitjale Johannes Rydzekile 3.15,8-ga. Pärast võistlust ütles treener Andrus Ilves poja murdmaasõitu kommenteerides lühidalt: «Katastroof!»

Kas katastroofi tingis Kristjan Ilvese halb päev murdmaarajal või hooldemeeste kehv töö, ei soostunud treener täpsustama. «Ei kommenteeri,» vastas ta lühidalt.

Ka Kristjan Ilves nentis, et murdmaarajal polnud seis päris see. «Ma võin ka viimaselt kohalt alustada, annan alati endast maksimumi. Ma ei loobunud suusarajal täna kordagi. Iga tõus üritasin täna nii palju anda kui võimalik. Aga täna need…,» jättis Kristjan Ilves lause poolikuks, ent viitas käega suuskadele. «Olin ise kehv. Ei hakka kedagi süüdistama,» ütles ta lõpetuseks.  

Ka Karl-August Tiirmaa kinnitas eelnevat. «Suusad kuidagi ikka libisesid. Aga teistel libisesid lihtsalt paremini,» tõdes ta.

Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles