Messi murdis needuse ja Barcelona viigistas Londoni Chelsea'iga, 16. minutist kümnekesi mänginud Besiktas hävis Bayernile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (vasakul) lõi Londoni Chelsea'le esimese värava üheksa mängu jooksul.
Lionel Messi (vasakul) lõi Londoni Chelsea'le esimese värava üheksa mängu jooksul. Foto: ANDREW BOYERS/Action Images via Reuters

Jalgpalli Meistrite liigas jätkus teisipäeva järjekordsete kaheksandikfinaalide avakohtumistega. Londoni Chelsea läks koduväljakul 62. minutil oivaliselt mänginud Williani tabamusest juhtima, kuid kohtumine lõppes 1:1 viigiga. 75. minutil viigistas Lionel Messi, lüües Inglismaa klubile karjääri esimese värava üheksa matši jooksul. 

Teises kohtumises alistas Müncheni Bayern tervelt 5:0 Istanbuli Besiktase. Saksamaad väisanud Türgi klubi jäi 16. minutil kümnekesi, kui võistkonna eest Meistrite liiga debüüdi teinud Domagoj Vida tõmbas viimase mehena maha Robert Lewandowski. Bayern läks matši 43. minutil Thomas Mülleri tabamusest juhtima ning teine pooaleg kuulus täielikult koduvõistkonnale - Müller lisas enda teise, Lewandowski lõi samuti kaks kolli ning korra jõudis tabamuseni Kingsley Coman.

Enne mänge: 

Inglismaa ja Hispaania klubi vaheline kohtumine tõotab tulla väga põnev. Meeskonnad on omavahel erinevates eurosarjades mänginud 15 korda, viimati aga kuus aastat tagasi. Võidud, kaotused ja viigid on jagatud võrdselt - mõlemal on viis võitu ning tiimid on teinud ka viis viiki. 

Chelsea pääses kaheksandikfinaali C-alagrupi teisena, kogudes 11 punkti ja lõpetades Roma taga. Itaalia klubilt saadi ka alagrupis ainukene kaotus. Viimasest viiest kohtumisest on Londoni võistkonnal kolm võitu ja kaks kaotust, viimati alistati koduses karikasarjas 4:0 Hull. 

Barcelona võitis D-alagrupi 14 punktiga, edestades kolme silmaga Torino Juventust. Alagrupis ühtegi kohtumist ei kaotatud, vaid võideti neli ja kaks lõppesid viigiga. Viimasest viiest mängust on neil kolm võitu ja kaks viiki, alles laupäeval alistati koduses liigas võõral väljakul Eibar 2:0. 

Müncheni Bayern võitis alagrupiturniiril viis kohtumist ja kaotas ühe, saades Pariisi Saint-Germaini järel 15 punktiga teise koha. Ka PSG kogus sama palju punkte, ent väravatevahe oli sakslastel kehvem. Bayern on võitnud kõikide liigade peale kokku viimased 15 mängu. Kaotusekibedust tunti viimati 25. novembril, kui Bundesligas jäädi alla Mönchengladbachile. 

Istanbuli Besiktas võitis võib-olla veidi üllatuslikult G-alagrupi, kogudes 14 punkti ning edestades Portot kolme silmaga. Viimasest viiest matšist on neil kolm võitu ja kaks viiki. Eelmise nädala reedel mängiti koduses liigas võõrsil 1:1 viiki väljalangemistsoonist vaid koht kõrgemal asuva Konyasporiga. 

Matšid algavad 21.45, Postimees toob olulisemad sündmused teieni otseblogi vahendusel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles