Barcelona staari auto teisaldati ja majas käisid röövlid

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Philippe Coutinho
Philippe Coutinho Foto: HEINO KALIS/REUTERS

Barcelona staaril Philippe Coutinhol pole olnud kõige parem nädala algus, sest lühikese aja jooksul jäi ta autost ilma ning elamisse murti sisse. 

Coutinho koduklubi mängib täna Meistrite liiga kaheksandikfinaalis võõrsil Londoni Chelsea'ga, kuid brasiillane meeskonnaga Inglismaale ei reisinud. Kuna Coutinho esindas juba alagrupiturniiril Liverpooli, siis reeglite tõttu ei tohi ta teist võistkonda sarjas enam esineda. 

Siiski pole Hispaaniasse jäänud Coutinho elu roosiline olnud. Esmaspäeval Barcelona kesklinnas perega turisti mänginud jalgpalluri auto teiseldati kuulsa Sagrada Familia lähedalt, sest see oli pargitud keelatud kohta. 

Mees leppis sellega ning läks koju taksoga. Siiski otsustas ta õhtusööki nautida kesklinnas, mis osutus halvaks otsuseks. Nimelt teisipäeva väga varajastel tundidel elamisse tagasi jõudes avastas Coutinho, et tema majja on sisse murtud. 

Politsei alustas uurimist ning loodab varastatud esemed üles leida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles