Lumelauaässade lubadus: Pekingis tuleb täiesti hull olümpia!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silje Norendal Pyeongchangi olümpiamängudel.
Silje Norendal Pyeongchangi olümpiamängudel. Foto: Dmitri Lovetsky/AP

Pärast esimest korda olümpiakavas olnud lumelauahüppeid ehk Big Air’i, lubasid parimad naised, et nelja aasta pärast Pekingis tuleb sellest alast veel suurem ja vaatemängulisem sõu.

«Meie ala läheb järjest edasi,» ütles hõbedale tulnud ameeriklanna Jamie Anderson. «Olen näinud, kuidas Jaapani 12-aastased tüdrukud teevad täiesti uusi ja raskemaid trikke.»

Andersoni toetas ka kuuendaks tulnud norralanna Silje Norendal. «See, mida nägime täna, pole midagi võrreldes sellega, mida näeme nelja aasta pärast. Noori tüdrukuid, eriti Jaapanist, on tulemas meie alale. Järgmine olümpia tuleb täiesti hull!» ütles Norendal.

Norendal lisas, et juba Pyeongchangis oli täiesti eriline võistlus, sest võrreldes tavaliste jõuproovidega olid sportlaste trikid kõvasti edasi läinud. «Selliste trikkidega, millega varem oleks võidetud medal, saadi nüüd napilt kvalifikatsioonist edasi,» märkis Norendal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles