Vladimir Voskoboinikov määrati Eesti noortekoondise abitreeneriks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov.
Vladimir Voskoboinikov. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Hiljuti jalgpallurikarjääriga hüvasti jätnud Vladimir Voskoboinikov asub tööle Eesti U17 koondise peatreenerina. Samuti jätkab ta tööd FC Levadia Jalgpallikooli spordidirektorina. Voskoboinikovil on treenerina UEFA B-litsents, lisaks on tal magistrikraad Tallinna Ülikooli loodus- ja terviseteaduste instituudist.

Mängijana pallis tänaseks 35-aastane Voskoboinikov Eesti kõrgliigas erinevatel aastatel FC Levadia, Nõmme Kalju ja FCI ridadesse. Samuti jõudis ta oma karjääri jooksul mitmetesse välisliigadesse, esindades Belgia, Venemaa, Rootsi, Aserbaidžaani, Gruusia ja Hiina klubisid. Koondise ridades on tal ette näidata 36 mängu ja neli väravat.

U17 koondise peatreeneriks on Lars Hopp, meeskonna väravavahte juhendab Rait Oja ning füsioterapeudiks on Martin Kiho. Noortekoondist ootab ees tihe aasta – lisaks suvisele Balti turniirile kulmineerub hooaeg sügisese EM-valikturniiriga, kus Eestiga on ühes alagrupis Venemaa, Taani ja Gruusia. Turniir toimub 24.-30. oktoobrini (mängupäevad 24., 27. ja 30. oktoober) Taanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles