Brawn: Schumacher on endiselt väga kiire

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher
Michael Schumacher Foto: SCANPIX

Mercedes GP vormel-1 meeskonna juht Ross Brawn usub, et seitsmekordsel maailmameistril Michael Schumacheril pole mingeid kavatsusi karjäär veel lõpetada.

Poolteist nädalat tagasi peetud Turgi GP järel ütles 42-aastane vanameister esmakordselt pärast come-back'i, et ta ei tunne sõitmisest rõõmu. Brawni sõnul aga oli see lihtsalt hetkeemotsioon.

«Selline võistlus teeb iga võidusõitja tuju mustaks, kuid ma olen tuleva nädalavahetuse eel (Hispaania GP  - toim.) väga optimistlik ning usun, et ta tõuseb sinna, kuhu me tahame, et ta tõuseks,» sõnas Brawn. «Olen temaga pärast Türgi etappi rääkinud. Oleme arutanud tehnilisi nüansse ning ta on väga huvitatud sellest, mida me autoga teinud olema ja mis ootab ees.»

Kolmekordne maailmameister Jackie Stewart on öelnud, et usub Schumacherit sel hooajal poodiumile tõusvat. Brawn nõustus kolmekordse maailmameistri arvamusega.

«Ma arvan, et Jackiel on õigus,» märkis Brawn. «Ka Türgis oli kvalifikatsioonini kõik hästi, kuid siis tekkisid meil probleemid. Kui ta oleks kohe aeglane olnud, siis oleksin mures, kuid ma ei ole mures, kuna ta on endiselt väga kiire.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles