Video: kas Golden State Warriorsi staar tahtis meelega suurt rivaali vigastada?

Hindrek Pärg
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook (vasakul) ja Zaza Pachulia eelmise hooaja play-off'is.
Russell Westbrook (vasakul) ja Zaza Pachulia eelmise hooaja play-off'is. Foto: Mark D. Smith / USA TODAY Sports

Möödunud ööl juhtus korvpalliliigas NBA paljude arvates inetu intsident, kui Golden State Warriorsi tsenter Zaza Pachulia tahtlikult suure vastase Russell Westbrooki peale kukkus. 

Vahejuhtum leidis aset Warriorsi ja Oklahoma City Thunderi vahelise kohtumise kolmanda veerandi lõpus, kui Westbrook võitles pärast enda möödaläinud viset lauapalli pärast, kuid kukkus. Tema põlve peale prantsatas aga grusiinist tsenter, kuid kedagi polnud Pachulia selja taga ning keegi teda ei lükanud. 

"Ilmselgelt oli see tahtlik. Ära küsi minult sellist küsimust," vastas Westbrook reporterite pärimisele. "Keegi ei puutunud teda. Ta kukkus minu jala peale, tahtis mulle haiget teha, aga nii see juba on." 

Tiimikaaslane Paul George jagas mängujuhi arvamust. "Vaatan asja nagu Russ - kas nägite, mis juhtus? Teate Zazat ja tema ajalugu. Keegi ei lükanud teda. Ta valis, kuhu kukkuda. Ta teeb väga paljudele mängijatele haiget." 

Pachuliat süüdistatakse mullu play-off'is San Antonio Spursi superstari Kawhi Leonardi vigastamises, kes pole siiamaani platsile täisjõus naasnud. Tänavu on ta kaasa teinud vaid üheksas kohtumises ning peatreener Gregg Popovich oleks üllatunud, kui 26-aastane pallur käesoleval hooajal veel palliplatsile jookseks. 

Vaata videot ning hinda ise, kas grusiin üritas tahtlikult Thunderi staari vigastada! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles