Buffon mängib märtsis Argentina ja Inglismaa vastu?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon
Gianluigi Buffon Foto: MARCO BERTORELLO/AFP

Itaalia jalgpallikoondis kohtub märtsis sõprusmängudes Argentina ja Inglismaaga. Peatreeneri kohusetäitja Luigi Di Biagio plaanib meeskonda kutsuda ka sügisel koondisekarjääri lõpetamisest teatanud Gianluigi Buffoni. 

40-aastane Buffon viskas koondisekindad varna pärast ebaõnnestunud MM-valiksarja, kui play-off-ringis tunnistati Rootsi paremust. Di Biagio loodab, et Torino Juventuse väravavaht esindab veel vähemalt kahel korral Itaaliat.

«Mul on olnud sel teemal palju arutelusid ning Buffon ei tohi lõpetada pärast seda Rootsi mängu,» sõnas Di Biagio pressikonverentsil. «Pakkusin talle kahte või kolme mängu, et oma otsust edasi lükata. Gigi ilmselt kuulub märtsis minu koosseisu.»

Koondisekarjääri lõpetamisest teatasid novembris ka Andrea Barzagli, Giorgio Chiellini ja Daniele De Rossi. Di Biagio sõnul neist esimene tõesti lõpetab, Chiellini jätkab ning De Rossi teenetest pole ta huvitatud.

Itaalia kohtub Argentinaga 23. märtsil Manchesteris, Inglismaaga neli päeva hiljem Londonis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles