Seim jätab EMi vahele: tulid kerged tagasilöögid

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Seim
Mart Seim Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Detsembri alguses tõstmise maailmameistrivõistlustel viienda koha (191 kg + 253 kg) saanud Mart Seim jätab sel aastal Euroopa meistrivõistlused vahele. Eesti vägilast kimbutavad pärast õnnestunud MMi pisivigastused. 

«MMi ja EMi vahe on liiga väike. Pärast võistlust (MMi – toim.) olin augus ja hakkasin uuesti pihta. Põhja ei jätkunud. Tulid kerged tagasilöögid – probleemid olid alaselja ja kõhulihasega,» sõnas Seim Postimehele.

EM algab märtsi lõpus Rumeenias, kuid Seim sihib novembris toimuvat MMi ja 2020. aasta olümpiamängude kvalifikatsiooninormi. «Ei ole mõtet hetkel mingit rumalat vigastust saada. Aeg läheb kaotsi, et teha kvaliteetne ettevalmistusperiood,» jätkas 27-aastane Seim.

Seim on ettevalmistusperioodiga juba alustanud ning võimalik, et osaleb ka suvel või sügisel mõnel võistlusel. «Tahaks järgmist sammu edasi astuda, kuid selleks oleks vaja hea põhi alla laduda. Keha peab olema paremas seisus,» lisas 2015. aasta Eesti parim meessportlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles