Usain Bolt teeb vutidebüüdi Old Traffordil!

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Boltile on kõige südamelähedasem jalgpalliklubi Manchester United.
Usain Boltile on kõige südamelähedasem jalgpalliklubi Manchester United. Foto: Andrew Yates/AFP/Scanpix

Välejalg Usain Bolt on pikalt rääkinud, et pärast sprinterikarjääri lõppu soovib ta mekkida jalgpallurileiba. Kergejõustiklasena said jamaikalase jooksud joostud mullu suvel, kuid mehe viimane võistlus lõppes vigastusega, mis rikkus tema vutiplaanid – mees pidanuks heategevusmatšis tegema debüüdi meelismeeskonna Manchester Unitedi eest, aga see jäi olemata.

Aastataguse vea parandab Bolt 10. juunil, kui jookseb Unitedi kodustaadionil, Old Traffordil, heategevusmängus väljakule Unicefi meeskonna ridades.

Kas ja millal leiab Bolt endale päriselt klubi, kus profijalgpalli mängida, on jätkuvalt selguseta. Mees on käinud oma oskusi näitamas nõnda nimekas meeskonnas kui Dortmundi Borussia, aga näiteks jaanuaris treenis ta koos seitsmekordse Lõuna-Aafrika Vabariigi meisterklubi Mamelodi Sundownsiga. Aafrika Meistrite liiga tšempion aastast 2016. kasutas Bolti lubadust täna oma jalgpallimeeskond avaldada ära ka enda reklaamimiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles