Liverpool jõudis nädalavahetusel maagilise tähiseni

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Emre Can lõi Liverpooli hooaja 100. värava.
Emre Can lõi Liverpooli hooaja 100. värava. Foto: OLI SCARFF/AFP

Liverpooli jalgpallimeeskond alistas laupäeval Inglismaa kõrgliigas West Ham Unitedi 4:1. Mängu esimene tabamus osutus juubeliväravaks. 

Emre Can avas skoori ning ühtlasi lõi ka Liverpooli selle hooaja 100. värava. Inglismaa kõrgliigas on Jürgen Kloppi hoolealused sel hooajal võrku sahistanud 65, Meistrite liigas 34 korral. Neli väravat on löödud Inglismaa karikasarjas.

«Kena number, aga me ei saa väravate löömist lõpetada. Meil on endiselt palju kohtumisi mängida,» sõnas Klopp klubi koduleheküljele. «Peame lööma väravaid, kuid selleks peame looma palju võimalusi. Samas peame kaitsma ning igaks mänguks valmis olema,» lisas sakslasest peatreener.

Liverpooli järgmine mäng leiab aset eeloleval laupäeval, kui Inglismaa kõrgliigas minnakse koduväljakul vastamisi Newcastle Unitediga. Järgmisel teisipäeval võõrustatakse Anfieldil Meistrite liiga raames Portot, keda avamängus võõral väljakul 5:0 võideti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles