TTÜ püsis Kalev/Cramo vastu mängus vaid ühe poolaja

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: Mihkel Maripuu

Koondisemängude tõttu tekkinud paus korvpalli Eesti meistriliigas sai edukalt seljatatud Kalevi Spordihallis, kus Kalev/Cramo alistas TTÜ skooriga 90:63.

Avapoolaeg lõppes Kalev/Cramo ühepunktilises (41:40) eduseisus. Koduväljakul mänginud valitsev meistermeeskond otsustas mängu saatuse kolmandal veerandajal, mille kalevlased võitsid 19:8. Lõpusireeni järel olid Kalev/Cramo võidunumbrid 90:63 ehk viimase veerandaja võitis tiitlikaitsja koguni 15 punktiga.

Üleplatsimeheks kerkis 21 punkti visanud Bojan Subotic, Kristjan Kangur ja Isaiah Briscoe lisasid 15 silma. TTÜ parimad skooritegijad oli Sten Olmre, Norman Käbin ja Levi Martin Giese, kes viskasid võrdselt 11 punkti.

Liidrikohta hoidval Kalev/Cramol on turniiritabelis kirjas 19 võitu ja üks kaotus, kolm võitu ja 15 kaotust kogunud TTÜ jätkab seitsmendal tabelireal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles