Šokk-kaotus: Reali mängijad tegid seda, mida nad pole teinud viimased kümme aastat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Moreno lõpetas Espanyoli negatiivse seeria mängudes Madridi Realiga.
Gerard Moreno lõpetas Espanyoli negatiivse seeria mängudes Madridi Realiga. Foto: JOSEP LAGO/AFP

Cristiano Ronaldota mänginud Madridi Reali jalgpallimeeskond sai Hispaania kõrgliiga 26. vooru avakohtumises šokk-kaotuse, kui võõral väljakul tunnistati Espanyoli 1:0 paremust. Mängu ainsa värava eest hoolitses kolmandal üleminutil (!) Gerard Moreno.

Enne tänast jäi Real viimati Espanyolile alla 2007. aasta novembris, kui meeskonnas mängisid sellised staarid nagu Ruud van Nistelrooy, Wesley Sneijder, Raul, Iker Casillas, Fabio Cannavaro ja teised. Tõenäoliselt ei mäleta seda enam kui kümne aasta tagust kohtumist isegi Sergio Ramos, kes tookordki väljakul viibis.

Kaotusest hoolimata jõudis ajaloolise tähiseni Gareth Bale, kes kandis Reali särki 116. liigamängus. Ükski teine Suurbritannia jalgpallur pole Hispaania kõrgliigas rohkem mänge kirja saanud. Bale tõusis samale pulgale David Beckhamiga.

Real paikneb liigatabelis 51 punktiga kolmandal kohal, kuid konkurendid on pidanud ühe kohtumise vähem. Juhul kui Valencia alistab kolmapäeval võõral väljakul Bilbao Athleticu, siis mööduvad nad ühe punktiga Realist.

TABELITIPP

  1. Barcelona 65 punkti (25 mängust)
  2. Madridi Atletico 58 p (25)
  3. Real 51 p (26)
  4. Valencia 49 p (25)
  5. Villarreal 41 p (25)
  6. Sevilla 39 p (25)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles