Kalevi eilsest mängust jäi eemale neli meest, igaühel erinev põhjus

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cedric Simmonsi vigastuspaus saab loodetavasti juba nädalal lõpul läbi.
Cedric Simmonsi vigastuspaus saab loodetavasti juba nädalal lõpul läbi. Foto: Raul Mee

Pühapäevaseks Ühisliiga mänguks Permiga valmistuv Kalev/Cramo korvpallimeeskond alistas eile TTÜ 27 punktiga, seejuures neli põhimeest kaasa ei teinud.

Peamine puuduja oli peatreener Donaldas Kairys, kel õnnestus mõned päevad tagasi kodumaalt Leedust siiapoole lennates viirushaigus külge hankida.

Samuti polnud Kalevi spordihallis näha Thomas van der Marsi, kes alles esmaspäeval esindas MM-valikmängus Hollandi koondist. Võõrsil anti viimasel veerandil Horvaatia vastu edu käest ja kaotati nelja punktiga, ent van der Mars oli hollandlaste parim 20 punktiga. Tsenter naaseb Tallinna täna ja teeb õhtul juba meeskonnaga ka trenni kaasa.

Cedric Simmons oli eile küll kohal, ent mänguriideid selga ei pannud. Kogenud ameeriklasel tekkis hiljuti jalalabasse valu, mille sarnast ta varem tundnud pole. Täna läheb Simmons MRI-uuringule, et olukorra osas selgust saada. Kalevlased avaldavad siiski lootust, et reede õhtul reisib ta koos meeskonnaga Permi.

Viimane puuduja oli Janari Jõesaar, kes ravib jätkuvalt jalavigastust. Ühtegi pallitrenni pole ääremängija meeskonnaga veel kaasa teinud, ent peagi peaks seegi juhtuma. Pühapäeval Permi vastu ei mängi Jõesaar veel kindlasti.

Kalev (4-11) jätkab võitlust Ühisliiga play-off'i koha nimel pühapäeval algusega kell 14.30, kui kohtutakse Permi Parmaga (4-9). Kanal 12 ja Postimees.ee teeb kohtumisest otseülekande.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles