Rakverest saab suve alguses võrkpallilinn (1)

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondis on pidanud varemgi tähtsaid mänge Rakveres.
Eesti võrkpallikoondis on pidanud varemgi tähtsaid mänge Rakveres. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti võrkpalli rahvusmeeskond ja rahvusnaiskond peavad vastloodud Euroopa Kuldliiga ja Hõbeliiga kodumängud Rakveres. Ajakava on planeeritud nii, et mõlema koondise kolm kodumängu peetakse samadel päevadel. 

Matšid ei toimu Tallinnas kahel põhjusel. Kalevi spordihall pole soovitud aegadel vaba, pealegi on meestekoondis alates maist poolteist kuud niikuinii Rakveres laagris. Samuti tuleb niimoodi raha poolest soodsam.

Koondise mänedžeri Robin Ristmäe sõnul ei tohiks Rakveres publiku kohale meelitamisega probleeme tekkida. «Eesti koondiste mängud on spordisõprade seas atraktiivsed ja kuna nüüd on meeste ja naiste mängud samadel päevadel, pole vaja publikuarvu pärast muretseda,» usub Ristmäe. «Pealegi pole ka näiteks Tallinnast pikk maa Rakverre sõita. Soovime Rakverest teha selleks perioodiks võrkpallilinna.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles