Täna: Birminghami sise-MMi avaõhtu on kõrgushüppajate päralt (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birminghami võistlusareen.
Birminghami võistlusareen. Foto: iaaf.org

Birminghamis tehakse täna õhtul algust kergejõustiku sise-MMiga. Avapäeval on kavas naiste ja meeste kõrgushüpe ning naiste 3000 meetri jooks.

Kaks aastat tagasi Portlandis kuulus võistluste esimene õhtu teivashüppajatele ning toonane täismaja publikut nautis Jennifer Suhri ja Renaud Lavillenie võiduga lõppenud võistlust täiel rinnal. Nii otsustati ka seekord avapäeval ühele alale keskenduda. 

Valituks osutus kõrgushüpe, kus meestest on suurim kullapretendent Katari rekordimees Mutaz Essa Barshim ja naistest venelanna Maria Lasitskene. Mehed ja naised hüppavad erinevatele mattidele, seejuures suurematel kõrgustel hakatakse hüppeid sooritama kordamööda.

Kõrgushüppevõistlused algavad Birminghamis kell 20.45, naiste 3000 meetrile antakse start kell 22.15. Maicel Uibo tuleb koos teiste seitsmevõistlejatega starti homme ja ülehomme, Ksenija Balta võistleb kaugushüppes pühapäeval.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles