Ott Tänak: seekord lubab stardipositsioon meil võidu eest võidelda

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Rootsi rallil
Ott Tänak Rootsi rallil Foto: Toyota GAZOO Racing

Järgmisel nädalal sõidetakse autoralli hooaja kolmas etapp Mehhikos. Ühtlasi on tegemist tänavuse hooaja esimese kruusaralliga.

Toyota lõpetas hiljuti Euroopas kahepäevase Mehhiko ralli testi, millest avaldati ka sotsiaalmeediasse ka kokkuvõttev video.

Pärast kahte etappi MM-sarjas viiendat positsiooni hoidva Ott Tänaku sõnul läksid testipäevad eelkõige autoga harjumiseks. Lisaks üritati kahe päeva jooksul omalt poolt veel auto arendamisesse panus anda.

«Mehhiko on väga unikaalne ralli. See toimub kõrgel, kus pole väga palju hapnikku. See on päris raske nii autole kui meile. Samas on tore päikesepaisteliselt sooja kohta tulla, siin on alati väga meeldiv,» sõnas Tänak.

«Meil on väga palju veel õppida. Oleme sel hooajal esimest korda kruusal ning on huvitav näha, kuidas auto erinevates tingimustes töötab. Anname endast parima, et võimalikult ruttu õppida,» jätkas ta.

Kui Rootsi ralli läks Tänakule stardipositsiooni nahka, siis Mehhikos peaks koht stardirivis tema kasuks mängima. «Oleme näinud, et stardipositsioon mängib autorallis suurt rolli. Meil on Mehhikoks nüüd hea stardipositsioon, see peaks meie kasuks mängima ning andma meile võimaluse ralli võidu eest võidelda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles