Karjäärile jääb ilus punkt panemata? Bjørndalen väidab, et teda ei lubata Holmenkollenis starti (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Einar Björndalen.
Ole Einar Björndalen. Foto: SVEN HOPPE/AFP

Suurem osa laskesuusasõpradest lootis, et ala 44-aastane legend Ole Einar Bjørndalen saab oma karjäärile ilusa punkti panna koduse Holmenkolleni MK-etapiga. Paraku ei pääsenud Bjørndalen koduseks etapiks Norra koondisesse. Vähemalt nii väidab mees ise.

Järgmisel nädalvahetusel sõidetakse MK-etapp Kontiolahti ning sinna pole Bjørndalenil samuti asja. 15. märtsil algaval Holmenkolleni MK-etapil on Bjørndalen enda sõnul varuvõistlejate nimekirjas. «Sain tekstisõnumiga teate, et kuulun Holmenkollenis varunimekirja,» vahendab NRK Bjørndalenit.

Norra alaliidu sõnul ei vasta Bjørndaleni väited aga tõele. «Me tegime valiku Kontiolahtiks ning Bjørndalen on seal varunimekirjas. Holmenkolleni etapiks pole me veel koosseisu valinud,» ütles Norra laskesuusaliidu juht Per Arne Botnan.

Kui aga Bjørndalen jääbki mõlemast etapist eemale, on tema viimane võimalus MK-sarjas võistelda märtsi lõpus Tjumenis.  Alates 10. jaanuarist pole norralane MK-sarjas võistelnud. Tema selle hooaja parimad tulemused on kaks 18. kohta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles