Tuntud jalgpalliagent: Balotelli turuväärtus on 100 miljonit

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SERGEI KARPUKHIN/REUTERS

Mario Balotelli leping Prantsusmaa jalgpalliklubiga Nice lõpeb selle hooaja järel ning teda seostatakse taaskord Inglismaa ja Itaalia klubidega.

Balotelli nimeka agendi, kes muuhulgas esindab ka Zlatan Ibrahimovici ja Paul Pogbat, sõnul on itaallase näol tegemist maailma paremikku kuuluva ründajaga.

«Ta on küpse ja kuulub maailma kümne parima ründaja hulka. Itaalias on ta parim,» sõnas Balotelli agent Mino Raiola ESPNi vahendusel. «Tema turuväärtus on 100 miljonit eurot, aga ta on saadaval tasuta, seega soodne kaup,» lisas agent.

Raiola kinnitas, et Balotelli vastu on huvi tundnud mitmed klubid Inglismaalt ja Itaaliast. «Olen rääkinud Juve, Roma, Napoli ja Interiga, aga mitte Milaniga,» kommenteeris Raiola, kelle hinnangul pole Milani spordidirektor Massimiliano Mirabelli temaga «samal tasemel».

Balotelli on sel hooajal löönud 19 mänguga Prantsusmaa kõrgliigas 13 väravat, olles selle näitajaga väravalööjate edetabelis seitsmendal kohal. Eelmisel hooajal, kui Nice lõpetas kõrgel kolmandal kohal, sahistas itaallane võrku 15 korral.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles