Klopp läheb vastamisi Liverpooli legendiga: tegemist on ühe parima treeneriga

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp (vasakul) ja Rafael Benitez.
Jürgen Klopp (vasakul) ja Rafael Benitez. Foto: Lee Smith/REUTERS

Liverpooli jalgpallimeeskond läheb laupäeval Inglismaa kõrgliigas koduväljakul vastamisi Newcastle Unitediga ehk meeskonnaga, mida juhendab Liverpooli legend Rafael Benitez.

Just Benitezi juhendamisel triumfeeris Liverpool 2005. aastal kuninglikus eurosarjas ehk Meistrite liigas. Tegemist oli ajaloolise sündmusega ning Liverpooli toetajad mäletavad seda hästi ning austavad hispaanlast ka kuraditosin aastat hiljem.

Seda teab ilmselgelt ka Liverpooli praegune peatreener Jürgen Klopp. «Me teame, kes tuleb. Liverpooli legend tuleb. Benitez on üks parimaid treenereid maailmas,» sõnas Klopp mängueelsel pressikonverentsil.

Klopp teab, kuidas tema kolleeg töötab ning on enda sõnul kursis ka sellega, et hispaanlane paneb neid äärmiselt keerulisse olukorda. Teisisõnu: potentsiaalsed kolm punkti ei tule lihtsalt.

«Ta meeldib mulle inimesena, aga usun, et oleme teinud talle juba piisavalt palju kingitusi,» vihjas Klopp eelmise hooaja 2:2 viigimängule. «Peame mängule keskenduma. Ees ootab järjekordne põnevusmatš,» lisas Klopp.

Mäng peetakse laupäeva õhtul Eesti aja järgi kell 19.30. Liverpool hoiab liigatabelis 57 punktiga kolmandat kohta, Newcastle paikneb 29 silmaga 15. tabelireal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles