Kalev lendas Venemaale väepealikuta

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donaldas Kairys ja Isaiah Briscoe.
Donaldas Kairys ja Isaiah Briscoe. Foto: vtb-league.com

Kalev/Cramol seisab pühapäeval Permis ees järjekordne oluline Ühisliiga kohtumine, kui vastamisi minnakse kohaliku Parmaga.

Kalevlased asusid täna õhtul Permi poole teele peatreener Donaldas Kairyseta, kes hankis nädal aega tagasi Leedust Eestisse lennates sedavõrd kõva viirushaiguse, et arstid ei lubanud tal mängule minna. Klubis kommunikatsioonijuhi Sander-Mel Mellikovi sõnul on Kairysel enam kui 40-kraadine palavik. Meeskonna peatreener on Permis ametlikult seega Indrek Reinbok, reaalsuses võtab ohjad enda kätte aga kolmas treener, leedulane Giedrius Žibėnas, kes juhendas meeskonda ka teisipäeval TTÜ vastu.

Viimase nädala jooksul jalavalu küüsis olnud Cedric Simmons käis uuringutel ja sai arstidelt mängimiseks rohelise tule. Küll aga on jätkuvalt vigastusega eemal Janari Jõesaar.

Ühisliigas on hetkel neli võitu turniiritabelis kirjas kuuel võistkonnal, kes jagavad omavahel 7.-12. kohta. Perm (9 kaotust) ja Kalev (11 kaotust) on nende hulgas. Kanal 12 teeb pühapäeval kell 14.30 algavast mängust otseülekande, abikommentaatori rollis on seekord Heino Enden.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles