Trooninõudleja viimane võimalus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antoine Griezmann (keskel) näib olevat peatamatu. Kuid Barcelona kaitsjad tahavad selles asjas kindlasti oma sõna öelda.
Antoine Griezmann (keskel) näib olevat peatamatu. Kuid Barcelona kaitsjad tahavad selles asjas kindlasti oma sõna öelda. Foto: SERGIO PEREZ/REUTERS/Scanpix

Kuningaid kiputi kroonima juba detsembris. Barcelona oli äsja põrmustanud 3:0 Madridi Reali, käristanud vahe suurima konkurendiga 14 punktile ja näis sammuvat Hispaania kõrgliiga võidu poole.

Real lakkus haavu, ent Madrid ei olnud sõjakirvest maha matnud. «Vara veel,» mõtlesid küllap endamisi Diego Simeone ja Madridi Atletico ning alustasid jahti. Sel kalendriaastal on Atletico võitnud üheksast liigamängust kaheksa, vaid Girona vastu lepiti viigiga. Kuna Barcelona on samal ajal siin-seal komistanud, on vahe enne eesootavat omavahelist heitlust Camp Noul kahanenud pühadeaegselt üheksalt punktilt vaid viiele. See tõotab pühapäevaseks mänguks tulevärki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles