Walesis viiendat tiitlit jahtinud O’Sullivan langes konkurentsist juba veerandfinaalis

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images

Neljakordne Walesi lahtiste snuukrimeistrivõistluste võitja, selle spordiala inglasest legend Ronnie O’Sullivan tunnistas veerandfinaalis John Higginsi 5:1 paremust.

«Mul on võidu üle hea meel. See oli imelik mäng. Tundsin, et Ronnie polnud täielikult mängus sees,» sõnas värske poolfinalist Higgins Eurospordile.

Kui O’Sullivani teekond viienda meistritiitli suunas lõppes, siis selleni võib jõuda Higgins, kellel samuti varasematest aastatest neli triumfi selja taga. Selles arvestuses jagavad nad liidrikohta, kolmandal kohal paikneb kolme võiduga karjääri lõpetanud Stephen Hendry.

O’Sullivan triumfeeris aastatel 2004, 2005, 2014 ja 2016. Higginsi esimene tiitel pärineb aastast 2000, kuid ülejäänud kolm on šotlane saavutanud viimase kaheksa aasta jooksul: 2010, 2011 ja 2015.

Higgins läheb poolfinaalis vastamisi inglase Gary Wilsoniga. Nelja parema hulka jõudsid ka Tai esindaja Noppon Sangkham ja Inglismaa snuukrimängija Barry Hawkins.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles