Hamilton: Bottasel pole sel hooajal ühtegi vabandust

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valtteri Bottas (vasakul) ja Lewis Hamilton.
Valtteri Bottas (vasakul) ja Lewis Hamilton. Foto: AHMED JADALLAH/REUTERS

Mercedese vormelipiloot Valtteri Bottas saavutas eelmisel hooajal vormel-1 sarjas kolm etapivõitu ja kuraditosin poodiumikohta, kuid tiitliheitlusse ei suutnud soomlane sekkuda. Kas uuel hooajal läheb teistmoodi?

Seda usub Bottase meeskonnakaaslane Lewis Hamilton. Teadupärast oli eelmine hooaeg Bottasel esimeseks Mercedese meeskonnas. «Keeruline on uue meeskonnaga liituda, aga nüüd on ta õppeprotsessi läbinud. Seega enam pole tal ühtegi vabandust,» nentis tiitlikaitsja Hamilton.

Hooaja eel on positiivselt meelestatud ka Mercedese pealik Toto Wolff. «Kui ta suudab astuda sammu edasi ja võistelda Lewisega, siis kindlasti kuulub ta parimate sõitjate hulka,» tunnistas Wolff.

Bottas liitus Hõbenooltega pärast Nico Rosbergi lõpetamist ning saavutas oma debüüthooajal üldarvestuses Hamiltoni ja Sebastian Vetteli järel kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles