Noor Eesti rallisõitja tegi Saksamaal suurepärase tulemuse ja mõtles juba Monte Carlos säramisele

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Martin Volver ja Marten Madissoo Saarlandi rallil
Karl Martin Volver ja Marten Madissoo Saarlandi rallil Foto: ADAC Rallye Hub

Sel nädalavahetusel said Saarlandis alguse Saksamaa meistrivõistlused autorallis ning Karl Martin Volver lõpetas üldarvestuse neljanda kohaga. Seda kordades võimsamate masinate keskel R2-klassi Opel Adami roolis. Esiveoliste autode konkurentsis sai eestlane koos kaardilugeja Marten Madissooga kindla esikoha.

Euroopat kimbutav talv segas ka Saarland-Pfalzi rallit. Reedel jäeti ära kaks kiiruskatset ja tänagi sadas lund ainult juurde. Volver tõmbas libedatel teedel kaardipakist trumbi la lubas võistlusjärgses videointervjuus, et loodetavasti tulevad need kogemused kunagi kasuks Monte Carlo MM-rallil.

«Tunne on väga hea ja siin sõitmine oli mulle suurepärane kogemus. Tulevikku silmas pidades oli startimine väga kasulik. Tingimused olid lihtsalt uskumatud, aga mulle väga meeldis. Loodetavasti on kunagi tulevikus Monte Carlos sarnased tingimused, kus ma neid kogemusi kasutada saan,» sõnas sel nädalal 19. sünnipäeva tähistanud Volver.

Vaata ralli tulemusi SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles