Traagiliselt hukkunud ratturi kallim: sa olid minu jaoks kõik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traagiliselt hukkunud ratturi Wouter Weylandti lapseootel kallim An-Sophie
Traagiliselt hukkunud ratturi Wouter Weylandti lapseootel kallim An-Sophie Foto: SCANPIX

Eile maeti Gentis Giro d’Italia velotuuril 9. mail traagiliselt hukkunud Wouter Weylandt.

Enne ametliku leinatalituse algust jagati kirikusse kogunenutele Weylandti lapseootel kallima ning tema vanemate hüvastijätukirjad, kirjutab HLN.

«Woutje, ma ei mõista, kuidas see juhtus. Mu armas poiss, sa olid minu jaoks kõik. Nüüd on mulle jäänud vaid mälestused meie ühisest neljast aastast,» kirjutas viiendat kuud lapseootel An-Sophie. «Parim kink, mis sa mulle nüüd anda saad, on meie ingel. Luban, et annan endast kõik, et meie tütar õnnelikuks teha, täpselt nagu sina tegid mind õnnelikuks. Loodan, et sinu rõõmus meel kandub temasse. Loodan, et sa hoiad meil silma peal, ükskõik, kus sa oled. Ma ei unusta sind iialgi. Rahulikku und.»

Weylandti vanemad kirjutasid: «Wouter, Woutje, WW Special, meie vapper poeg. Sind võeti meie juurest liiga vara ära, sinu elu jäi lühikeseks. Me ei tea, kuidas edasi minna, valu on talumatu. Olime sinu üle väga uhked, meie ilus poeg, kahjuks lahkusid sa Girol. Mäletame igavesti sinu ilusat naeratust, sa jääd igavesti meie südameisse. Wouter, me armastame sind. Suudleme, ema ja isa.»

26-aastane Weylandt kukkus Giro d’Italia kolmandal etapil Passo del Bocco laskumisel ja sai nii rängalt vigastada, et arstidel ei õnnestunud tema elu päästa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles