Video: Rockets näitas habemiku vedamisel Celticsile koha kätte

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Harden (palliga) möödub Marcus Smartist.
James Harden (palliga) möödub Marcus Smartist. Foto: Erik Williams/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA sai 15. järjestikuse võidu liiga liider Houston Rockets, alistades 123:120 idakonverentsis teisel kohal oleva Boston Celticsi.

Rockets ise peab Golden State Warriorsiga tulist heitlust läänekonverentsi esikoha üle, kusjuures võitud arvult ollakse võrdsed, aga Houstonil on praegu üks kaotus vähem. Celticsi üle võetud võidu peaarhitekt oli taas James Harden, kes viskas 26 punkti, võttis seitse lauapall ja andis kümme korvisöötu. Eric Gordon lisas 29 ja Trevor Ariza 21 punkti.

Tähtsa võidu sai läänekonverentsis play-off-koha pärast heitlev Denver Nuggets, olles 126:117 üle Cleveland Cavaliersist. Gary Harris tõi võitjatele 32 ja Will Barton 23 punkti, Cavaliersi ei päästnud ka LeBron Jamesi kolmas kolmikduubel viimasest viiest mängust. Jamesi arvele kanti seekord 25 punkti, 10 lauapalli ja 15 korvisöötu.

Teised tulemused:

  • Orlando Magic - Memphis Grizzlies 107:100
  • Miami Heat - Detroit Pistons 105:96
  • San Antonio Spurs - Los Angeles Lakers 112:116
  • Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder 108:100
  • Sacramento Kings - Utah Jazz 91:98

Tabeliseis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles