Stoch ei lasknud Lahtis konkurentidel võidust unistadagi

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kamil Stoch.
Kamil Stoch. Foto: MARKKU ULANDER/AFP

Pyeongchangi olümpiamängudel «vaid» kahe medaliga piirdunud poolakas Kamil Stoch triumfeeris suusahüpete MK-etapil Lahtis.

Stoch haaras liidriohjad esimeses voorus, kui lendas 132 meetri kaugusele. Teist tulemust näidanud jaapanlane Ryoyu Kobayashi sai kirja 129,5 ja kolmandaks hüpanud norralane Andreas Stjernen 124 meetrit. Kui Stoch suutis oma positsiooni teises voorus säilitada, siis Kobayashi ja Stjernen langesid poodiumilt välja.

Stoch lendas ainsa hüppajana teises voorus üle 130 meetri, kui sai kirja koguni 134 m ning teenis kokku 314,2 punkti. Seitsmendalt kohalt hüppas end teiseks sakslane Markus Eisenbichler, kes kogus 286 punkti. Viiendalt kohalt kolmandaks tõusis austerlane Stefan Kraft, kes kaotas Eisenbichlerile vaid 0,1 punktiga.

Ainsa eestlasena põhivõistlusele pääsenud Martti Nõmme hüppas 107,5 meetri (99,8 punkti) kaugusele ning sai 50 sportlase konkurentsis 43. koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles