PSG mängija Itaalia jalgpalluri surmast: see juhtub meiega varem või hiljem (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Alves.
Dani Alves. Foto: FRANCK FIFE/AFP

Eile lahkus siit ilmast Fiorentina jalgpallimeeskonna kapten, 31-aastane itaallane Davide Astori, kes leiti enne liigamängu Udinesega oma hotellitoast surnuna.

Pariis Saint-Germaini mängija Dani Alves avaldas Astori lähedastele kaastunnet, kuid esines avaldusega, mis Itaalia meedias üsna negatiivsel viisil väljendub.

«Me ei ole tema surmast häiritud, sest me ei tundnud teda eriti. Tunnen tema perekonnale kaasa,» sõnas Alves, vahendab Tuttosport. Brasiilia jalgpallur jätkas: «Tuhanded lapsed, kes sellist tähelepanu pidevalt ei saa, surevad igapäevaselt nälga ning nemad on samuti olulised. Me sureme varem või hiljem.»

Astori, kelle surm oli Udine prokuröri Antonio De Nicolo sõnul loomulik, mängis Fiorentinas alates 2016. aastast, varem on ta esindanud näiteks AC Milani, AS Roma ja Cagliarit. Itaalia koondises jõudis Astori pidada 14 kohtumist ja lüüa ka ühe värava.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles