Video: Mehhiko rallimehe masin langes tuleroaks, eeskujuks tuuakse Tänakut

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Benito Guerra masin langes tuleroaks
Benito Guerra masin langes tuleroaks Foto: WRC Rally Mexico / Facebook

Selle nädala lõpus algavaks Mehhiko MM-ralliks valmistunud mehhiklase Benito Guerra juuniori ralli on küsimärgi all, sest vahetult pärast testisõitu põles tema auto maani maha.

WRC2 klassis võistleva Guerra Škoda Fabia R5 süttis põlema hooldusalas, kui mehaanikud tema autot putitasid. Kuna masinast valgus maha suur kogus kütust, lahvatas auto leekidesse.

Rallil osalemiseks peab meeskond Guerra masina sisuliselt nullist üles ehitama ning WRC ametlik Facebooki lehekülg tõi talle eeskujuks M-Spordi, kes kolm aastat tagasi Mehhiko rallil Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi auto töökorda seadis.

Mäletatavasti sõitsid eestlased toona Mehhiko ralli kolmandal kiiruskatsel autoga järve, kuid kümme tundi vee all olnud masin suudeti töökorda saada ning sellega ka kolm kiiruskatset läbida. Juhtunut meenutatakse tänaseni kuulsale laevale «Titanicule» viidates hüüdnimega «TiTänak». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles