Konkurent peab Alonso graafikut võimatuks

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso
Fernando Alonso Foto: YVES HERMAN/REUTERS/Scanpix

Fernando Alonso teeb lisaks F1-sarjale tänavu kaasa täishooaja ka kestvussõidu maailmameistrivõistlustel. Force India piloodi Sergio Perezi arvates on kolleegi võistlusgraafik hullumeelne.

Kahekordne F1 maailmameister Alonso kihutab põhisarjas kaasa 21 GP-etappi ja viiel nädalavahetusel näeb teda Toyota roolis kestvussõitudel, teiste seas ka legendaarsel Le Mansi 24 tunni sõidul.

«See on tõsiselt tihe võistlusprogramm,» ennustas Perez El Mundo Deportivole, et Alonso ei suuda mõlemale sarjale sajaprotsendiliselt keskenduda. «Me oleme nii hõivatud – mitte ainult võidusõitudega, aga ka simulaatoritöö ja ka kõige muuda, mida teha tuleb. Ma arvan, et see on võimatu.»

Perezi sõnul ei suudaks tema kindlasti Alonso graafikust kinni pidada: «Selle jaoks tuleks leida ideaalne kompromiss, aga ma ei usu, et on võimalik ühel ajal võistelda kahes sarjas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles