Realist lahkunud leedulane lõi käed Ühisliiga klubiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonas Maciulis.
Jonas Maciulis. Foto: Alter Photos/Alter Photos/Sipa USA

Viimased neli aastat Madridi Reali korvpallimeeskonna hingekirja kuulunud, kuid eelmisel nädalal sealt vastastikkusel kokkuleppel lahkunud leedulane Jonas Maciulis liitus Krasnodari Kuban-Lokomotiviga.

Realiga ihaldatud Euroliiga võiduni jõudnud Leedu koondislane triumfeeris kahel korral ka Hispaania meistrivõistlustel ning korra karikasarjas. «Mul on hea meel, et Lokomotiv mind kutsus ning loodan, et suudan klubiga võidelda tiitlite nimel,» sõnas 33-aastane ääremängija klubi kodulehekülje vahendusel.

Lokomotiv-Kuban hoiab Ühisliigas 12 võidu ja nelja kaotusega Kaasani Unicsi ja Moskva CSKA järel kolmandat kohta. Järgmises mängus minnakse võõral väljakul vastamisi Minski Tsmokiga. Kalev/Cramoga on Lokomotiv-Kuban sel hooajal mänginud kaks kohtumist ning mõlemad kindlalt võitnud: koduväljakul 95:62, Kalevi spordihallis 88:62.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles