Suusaliit sõlmis Kukkoneniga lepingu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petteri Kukkonen
Petteri Kukkonen Foto: Toomas Huik

Eesti Suusaliit sõlmis täna lepingu kahevõistlejate senise juhendaja Petteri Kukkoneniga, kes järgmisel hooajal hakkab juhendama nii ala vahetanud Kaarel Nurmsalu kui ka kahevõistlejaid.

«Usun, et jõudsime alaliidus enda jaoks parima lahenduseni. Petteri jätkab nii suusahüppajate kui ka kahevõistlejate peatreenerina ning võistlustel käib peamiselt Kaarliga kaasas. Ettevalmistusperioodil viibivad aga suusahüppajad ja kahevõistlejad põhiliselt koos,» kinnitas kahevõistluse ja suusahüpete juhataja Roomet Pikkor Postimehele. 

Järgmisel hooajal teeb Kukkonen treeninguplaanid nii viiele kahevõistlejale kui ka suusahüppajatele eesotsas Nurmsaluga. Kahevõistlejate ettevalmistust jälgib ka Tambet Pikkor, kelle ülesanne on Kukkoneni plaanid ellu viia. Kahevõistlejaid hakkab murdmaa poolelt abistama ka naiste koondise treener Kalmer Tramm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles