Video: 39-aastane Dirk Nowitzki soovib mängida ka tuleval hooajal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirk Nowitzki.
Dirk Nowitzki. Foto: Tony Gutierrez/AP

Tallinna TV spordisaade «Spordisõbrad» külastas hiljuti toimunud Dallas Mavericksi ja Los Angeles Lakersi vahelist NBA kohtumist ning vestles pärast mängu 39-aastase Dirk Nowitzkiga.

Saksamaa korvpallur siirdus Põhja-Ameerika korvpalliliigasse 1998. aastal, sõlmides lepingu Maverickiga. Nowitzki kuulub tänaseni Dallase meeskonna hingekirja. Millal sakslane ketsid varna riputab?

«Sõlmisin eelmisel aastal kahe hooaja pikkuse lepingu ja soovin ka tuleval hooajal mängida, kuid eks tuleb jälgida, kuidas meil ülejäänud aasta läheb ning mis seis ja tunne suvel on,» rääkis Nowitzki.

Ta lisas: «Loomulikult tuleb vormis püsimiseks ühe enam vaeva näha – eraldi trennid, mängude järgne taastumine, venitamine ja massaažid. Mu igapäevarutiinis on miljon tegevust. See ei ole alati lõbus.»

Mavericksi mängija Wesley Matthews jagas kogenud kolleegi suunas ohtrasti kiidusõnu. «Ta on endiselt oluline lüli meie meeskonna, kogu Mavericksi organisatsiooni ja Dallase linna jaoks. Samuti ka osariigi ja kogu korvpalli jaoks. Selge see, et ta tabab endiselt hästi viskeid ja tunneb mängu peensusteni – tegemist on targa mängijaga nii rünnakul kui kaitses. Tema armastus korvpalli vastu on meie jaoks ülitähtis,» sõnas Matthews.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles