Kahe tennisemaailma kaunitari jaoks lõppes Indian Wells avaringis

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova
Maria Šarapova Foto: Jayne Kamin-Oncea/USA Today Sports

Ööl vastu tänast alanud Indian Wellsi tenniseturniiri avaringis pidid kaotuse vastu võtma nii Maria Šarapova kui Eugenie Bouchard.

Kunagine maailma esireket ning kahel korral Indian Wellsi võitnud Šarapova (WTA 41.) kaotas Jaapani tennististile Naomi Osakale (WTA 44.) kahes setis 4:6, 4:6. Tegu oli venelannale juba kolmanda järjestikuse kaotusega. Austraalia lahtistel kaotas ta kolmandas ringis, Doha ja Indian Wellsi turniiril aga avaringis.

Asjad pidi pakkima ka teine tennisemaailma kaunitar Bouchard (WTA 116.). 2014. aastal Wimbledonis finaali jõudnud kanadalanna jäi samuti kahes setis alla maailma edetabeli 100. reketile Sachia Vickeryle 3:6, 4:6.

Küll aga murdis end turniiri teise ringi eestlanna Kaia Kanepi (WTA 64.), kes sai 1:6, 6:4, 6:4 jagu jaapanlannast Kurumi Narast (WTA 97.). Avaringis vaba olnud Anett Kontaveit (WTA 28.) alustab turniiri teises ringis eeldatavasti ööl vastu laupäeva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles