Video: Itaalia jalgpalliüldsus saatis Astori viimsele teele, kohal olid ka Juventuse mängijad

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval südamerikke tõttu siit ilmast lahkunud 31-aastase Fiorentina meeskonna kapteni ja Itaalia koondislase Davide Astori ärasaatmisele kogunes Firenze tänavatele tuhandeid inimesi, teiste seas mõistagi Fiorentina jalgpalliklubi mängijad, aga ka eile dramaatiliselt Meistrite liiga veerandfinaali jõudnud Juventuse jalgpallurid.

Fiorentina pidanuks pühapäeval kohtuma Udinese meeskonnaga. Kui Astori pühapäeva hommikul meeskonna hotellis välja ei ilmunud, mindi teda äratama ning leiti hotellitoast tema surnukeha. Traagilise uudise tõttu tühistati kõik sel päeval toimuma pidanud Seria A jalgpallikohtumised.

Leinajad rivistusid täna Firenze tänavatele ning hüüdsid kooris nii Astori nime kui ka «grande capitano».

Kuulsatest jalgpalluritest olid kollegi ära saatmas näiteks Mario Balotelli ja Gianluigi Buffon, aga ka paljud teised tippjalgpallurid. Itaalia meedia teatel lendas Firenzesse ka Liverpooli ründaja Mohamed Salah, kes mängis Astoriga koos AS Roma eest. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles