Sillamäe Kalev võlgneb mängijatele 100 000 eurot palgaraha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Möödunud hooajal Eesti jalgpalli meistrivõistluste Premium liigas mänginud jalgpalliklubi Sillamäe Kalev võlgneb mängijatele ligikaudu 100 000 eurot palgaraha, lisaks 150 000 eurot võlausaldajatele, vahendab ERR Sport.

«Täpne võlasumma selgub pankrotimenetluse käigus kui kõik võlausaldajad on oma nõuded esitanud, kuid praegu teame, et võlasumma kokku moodustab ligikaudu 250 000 eurot, millest ligikaudu 100 000 eurot võlgneb klubi endistele töötajatele, enamasti mängijatele,» sõnas jalgpalliklubi pankrotihaldur Hillar Villers ERR-i venekeelsele portaalile.

Eesti Jalgpalliliit laenas klubile tegutsemise jätkamiseks 2017. aasta hooaja lõpuni erakorraliselt 165 000, et tagada meistriliiga terviklikkus hooaja lõpuni. Hooaja lõpus võeti jalgpalliklubilt litsents, mille järel teatas klubi kõrgliigas mittejätkamisest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles