Sokk kohtunike kohutavast partiist: teleri vahendusel ei jäänud vale mulje

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Sokk (palliga).
Sten Sokk (palliga). Foto: vtb-league.com

Kalev/Cramo sai täna korvpalli Ühisliigas 83:87 kaotuse Riia VEF-ilt. Võtmerolli mängisid Balti duellis paraku kohtunikud, kes vilistasid selgelt kodumeeskonna VEF-i kasuks.

Milline mulje jäi vilemeeste tegevusest Kalevi mängujuhile Sten Sokule? «Pole minu asi seda teemat pikemalt kommenteerida, aga jah, teleri vahendusel ei jäänud korvpallisõpradel ilmselt vale mulje. Meilt võeti kohtunike otsustega umbes 10 punkti ära. Ja tõesti, ka meie viimasel rünnakul tehti Kristjani (Kangur) vastu viga, aga mis see nutmine tagantjärele enam aitab.»

29-aastane Sokk eelistas välja tuua Kalevi mängulised vajakajäämised. 

«Tegime täna kehva mängu nii kaitses kui rünnakul. Lasime VEF-il liiga palju punkte visata ja tabasime ise halvasti (2p 49%, 3p 27%). Ja sellisest kehvast esitusest hoolimata olime lähedal võidule ja pidanuks selle ka ära võtma. Kurb»

Sokul oli mängu lõpusekunditel äärelt võimalus tabava kaugviskega Kalevile veel ühepunktiline võit tuua, ent tagamängija vise läks vastu korvikonstruktsiooni äärt.

«Jah, kõik visked läksid täiesti metsa,» ütles neljal kaugviskel eksinud Sokk nukralt.

Ent miks Branko Mirkovic ja Cedric Simmons täna nii selgelt liimist lahti olid? Kahe peale kokku tõi kogenud duo vaid kaheksa punkti .«Simmonsile teevad mõlema jala hüppeliigesed valu, nii palju ma tean. Aga miks Mirkovic kehvasti mängis, ei oska öelda. Võib-olla mõjub talle pikk mängupaus, mis enne Permi mängu tekkis.»

Üleväsimuse taha süüks ei taha Sokk tänast kaotust panna. «(Donaldas) Kairys oli kaks nädalat meeskonna tüüri juurest eemal, seega tema rasketest trennist küll hetkel rääkida pole põhjust. Pigem muserdavad mängijaid just need napid kaotused.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles