Novosjolovi õpilane jõudis EMil veerandfinaali

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruslan Eskov
Ruslan Eskov Foto: EFC

Sotšis toimuvatel vehklemise juunioride Euroopa meistrivõistlustel tuli Nikolai Novosjolovi näpunäidete järgi harjutav Ruslan Eskov 7. kohale. 

Alagrupis teenis Eskov neli võitu ja kaks kaotust, tagades endale nii otsepääsu 64 sekka. Avaringis oli Eskov 15:11 parem Ukraina vehklejast Maksim Karitšenkost, seejärel alistas ta 15:10 soomlase Topias Tauriaineni.

Kaheksandikfinaalis alistas Eskov 15:13 Serbia vehkleja Paul Veltropi, veerandfinaalis pidi Eskov alla vanduma aga hilisemale Euroopa meistrile Davide Di Verolile (Itaalia) seisuga 10:15.

Ilian Bobrov sai 15. koha, Andzej Gedzo tuli kokkuvõttes 57. kohale. Klm Gusarov sai alagrupis vaid ühe võidu, millega põhiturniirile ei pääsenud. Turniiril osales kokku 91 vehklejat.

Eskov alustas vehklemist oma ema Natalja Kotova käe all, kuid alustas hiljuti koostööd ka Novosjoloviga. Eskovi täditütar Julia Beljajeva on Eesti aasta naissportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles