Björndalenil jääb Oslos ilmselt startimata: sain sellest SMSi teel teada

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ole Einar Björndalen.
Ole Einar Björndalen. Foto: FRANCK FIFE/AFP

Norra laskesuusataja Ole Einar Björndalen saavutas eile Kontiolahtis toimunud sprindidistantsil 12. koha, kaotades võitjale Anton Šipulinile 40,4 sekundiga.

Mõlemad lasketiirud puhtalt läbinud 44-aastane Björndalen suutis viimati midagi sellist poolteist aastat tagasi. «Hea laskmine,» oli laskesuusalegend oma sooritusega rahul. «Tundsin, et olen heas vormis,» lisas norralane, kuid lisas, et suusakiirusest jäi veidi puudu.

Kahe trahviga Johhannes Thingnes Bö oli suusarajal eraldi klassist, saavutades neljanda koha. Võrdluseks: esikolmik ei eksinud kordagi. Bö edu Björndaleni ees oli 10 km pikkusel distantsil veidi enam kui 20 sekundit.  

Björndalen saab Soomes osaleda, sest koondisekaaslane Emil Hegle Svendsen haigestus viimasel hetkel. Pühapäeval on kavas ühisstardist sõit, kus Björndalen suure tõenäosusega kaasa teeb.

Kuid hetkeseisuga jääb Björndalen järgmise nädala Oslo etapist eemale, sest koondisega taasliitub Svendsen. «Olen Holmenkollenis varuvõistleja. Sain sellest SMSi teel teada,» kinnitas Björndalen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles