Ragnar Klavanil täna nii Eestis kui Inglismaal mitu rauda tules

Marek Tiits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan
Ragnar Klavan Foto: Richard Sellers/EMPICS Sport

Eesti jalgpallikoondise kapten, FC Liverpooli keskkaitsja Ragnar Klavan läheb tänasele Inglismaa kõrgliigakohtumisele vastu suurema ärevusega kui tavaliselt. Põhjus on üsna ootamatu – samal ajal Eesti kõrgliigas peetav kohtumine.

Nimelt jooksevad täna vaid poolteist tundi enne seda, kui Klavan läheb võõrsil vastamisi Manchesteri Unitediga, Viljandi kunstmuruväljakule tema «päris koduklubi» Viljandi Tulevik ja tema juhtimise all tänavuseks hooajaks Premium-liigasse kerkinud «uus koduklubi» Tallinna Kalev. Nõnda tekib ainulaadne olukord, kus maailma võimsaimas vutiliigas tegusid tegev mees on korraga esindatud kahe riigi kolmes klubis.

Kumb laupäevane kohtumine talle endale tähtsam on – kas madistamine Manchester Unitediga võõrsil või vastasseis Viljandi järve ääres?  «Ega mul muud üle jää kui poliitkorrektne olla,» lausus ta. «Klubikarjäär praegu kestab, see on mulle ikkagi A ja O. Ütleme siis nii, et on päev, kui toimub korraga kaks tähtsat mängu.»

Samas avaneb Tallinna Kalevil avaneb täna omalaadne «võimalus» saada Eesti jalgpalli Premium-liiga rekordi ainuvaldajaks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles