Rallieksootika muutub igapäevasemaks

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eksootika üks osa: Ott Tänak ja M-Spordi kommunikatsioonispetsialist Anna Rudd kohtusid Austraalia rallil maoga
Eksootika üks osa: Ott Tänak ja M-Spordi kommunikatsioonispetsialist Anna Rudd kohtusid Austraalia rallil maoga Foto: @World / M-Sport

​Teistsugune, ohtlik, aga lahe – nõnda kirjeldavad rallipiloodid MM-sarja kolmanda etapi toimumispaika Guanajato linna. Eksootilisust tuleb lähiaastatel sarja promootori kinnitusel juurde – kas nõnda tehakse karuteene oma Euroopa baasile?

«Mulle meeldib Mehhiko ralli just seetõttu, et see on väga erinev. See on veidi old school, aga heas mõttes. Näiteks inimesed, kes sõidavad autokastides. Kui seda Inglismaal teeksid, oleksid kohe trellide taga! Mehhiko on veidi ohtlik, aga eks see lisabki asjale erilisust,» kiidab Mehhiko rallit M-Spordi piloot Elfyn Evans.

Ometi on nõnda turvalisest Euroopast lahkumine teda ka ettevaatlikuks teinud. «Tahtsime Mexico City lennujaamast takso võtta ja hotelli minna, aga autojuht ei teadnud, kus see on, mis sellest, et tegelikult hotell oli lennujaama ligidal!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles