Video: Barcelona mängumees donkas Euroliigas korvilaua kildudeks

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõudu on: Ante Tomic sai Euroliigas korvilauast jagu.
Jõudu on: Ante Tomic sai Euroliigas korvilauast jagu. Foto: Grigory Sysoev/Sputnik/Scanpix

Korvpalli Euroliigas sai omapärase saavutusega hakkama Barcelona mängumees Ante Tomic, kui suutis pealtpaneku käigus lõhkuda korvilaua.

Barcelona ja Belgradi Crvena Zvezda kohtumises sai kaks minutit enne avapoolaja lõppu korvi alla murdnud Tomic efektse söödu Pau Ribaselt ja vajutas palli läbi rõnga. Kuna aga horvaat jäi pärast pealtpanekut veel hetkeks rõngast kinni hoidma ja lasi selle siis hooga lahti, ei pidanud tagalaua pleksiklaas pingele vastu ja purunes.

Mäng seisis kümmekond minutit, kuniks Barcelona asjapulgad tõid tagaruumidest uue korvikonstruktsiooni ja kleepisid sellele peale Euroliiga sponsorite sildid. Tomici jõudemonstratsioon andis Barcelonale vaid indu juurde, sest avapoolaja lõpuks juhiti juba paarikümne punktiga, 45:24. Teisel poolajal kasvatati edu veelgi ja tulemuseks oli võimas 88:54 võit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles