Šarapova lõpetas koostöö treeneriga, kellega võideti seitse tiitlit

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova ja Sven Groeneveld
Maria Šarapova ja Sven Groeneveld Foto: MAX ROSSI/REUTERS

Indian Wellsi tenniseturniiri avaringis kaotanud viiekordne suure slämmi võitja Maria Šarapova lõpetas koostöö pikaaegse treeneri Sven Groeneveldiga.

Šarapova andis koostöö lõpetamisest hollandlasega teada täna. Otsus olevat olnud ühine. «Tahan teda tänada lojaalsuse, tööeetika ning sõpruse ees. Kuigi me otsustasime ühiselt koostöö lõpetada, olen olnud õnnelik, et minu nurgas oli viimasel neljal aastal selline liider,» ütles Šarapova oma kodulehe vahendusel.

Šarapova ja Groeneveldi koostöö algas ametlikult 2014. aastal. Üheskoos võideti seitse tiitlit, mille hulka kuulub ka 2014. aasta Prantsusmaa lahtiste triumf.

«Maria on kõige töökam ja professionaalsem mängija, kellega ma töötanud olen. Mul on tema kui mängija ja inimese vastu kõige suurem austus,» kinnitas Groeneveld, et lahku mindi sõbralikult.

Groeneveld on varsemalt koostööd teinud selliste mängijatega nagu Monica Seles, Arantxa Sánchez Vicario, Mary Pierce, Ana Ivanovic ja Caroline Wozniacki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles