Barcelona tähistas Messi kolmanda poja sündi võiduga punase laterna üle

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona sai Malagast kindlalt jagu.
Barcelona sai Malagast kindlalt jagu. Foto: M.Pozo/AP/Scanpix

Lionel Messi ei saanud Barcelona jalgpallimeeskonda liigakohtumises Malaga vastu aidata, sest tema ja ta abikaasa Antonella said samal ajal kolmanda poja vanemateks. Barcelona soovis oma talismanile õnne 2:0 võiduga.

Kohtumise saatus sai selgeks juba esimese pooltunniga, sest 15. minutil avas Luis Suarez skoori ja 28. minutil lisas Philippe Coutinho teise tabamuse. 30. minutil eemaldati väljakult Jordi Alba vastu toorutsenud Samu Garcia ja seejärel tund aega vähemuses mängima pidanud Malagal polnud Barcelonale enam midagi vastu panna.

Barcelona on liigatabeli kindel liider, edu pühapäeval Celta de Vigot võõrustava Madridi Atletico ees kasvatati vähemalt korraks 11 punktile. Malaga on 13 punktiga kindlalt tabeli viimasel real, püsimajäämisest ehk praegu 17. kohal olevast Levantest lahutab neid juba 11 punkti.

Messi teavitas kõiki uue ilmakodaniku sünnist sotsiaalmeedia vahendusel. Perekonna noorim poeg sai nimeks Ciro, teda ootavad ees vanemad vennad Thiago ja Mateo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles