Video: sajandale kolmikduublile liginev Westbrook vedas Thunderi võidule

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Russell Westbrook.
Russell Westbrook. Foto: Mark D. Smith/USA Today Sports/Scanpix

Korvpalliliigas NBA tegi karjääri 98. kolmikduubli Oklahoma City Thunderi tagamees Russell Westbrook, kes viskas 104:94 võidumängus San Antonio Spursi üle 21 punkti, võttis 12 lauapalli ja andis 10 korvisöötu.

Thunder võttis võidu sellest hoolimata, et nende teistel staaridel oli kohutav viskepäev. Carmelo Anthony tabas kaheksast viskest vaid ühe ja piirdus kahe punktiga, Paul George'i 16 pealeviskest läbis korvirõnga kõigest neli. Nii kerkis Westbrooki järel paremuselt teiseks skooritegijaks Jerami Grant 15 punktiga. Spursile tõid nii Rudy Gay kui ka Davis Bertans 14 punkti.

Olulist võidulisa sai läänekonverentsis viimasel edasipääsukohal ehk kaheksandal real olev Los Angeles Clippers, alistades 113:105 idakonverentsi punase laterna Orlando Magicu. Võitjatele tõi Lou Williams 25 punkti, Tobias Harris lisas 15 punkti. Clippersil on 36 võitu nagu ka Denver Nuggetsil ja Utah Jazzil, ent üks mäng vähem peetud.

Teised tulemused:

  • Charlotte Hornets - Phoenix Suns 122:115
  • Miami Heat - Washington Wizards 129:102
  • Dallas Mavericks - Memphis Grizzlies 114:80

Tabeliseis 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles