Fotod: Grete Šadeiko sõudis kaunis kleidis abieluranda (9)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Šadeiko ja Robert Griffin III
Grete Šadeiko ja Robert Griffin III Foto: Instagram/ Grete Šadeiko

Eesti mitmevõistleja Grete Šadeiko abiellus 10. märtsil oma kihlatu, NFLi jalgpalluri Robert Griffin III-ga. 

Griffin ja Šadeiko tutvusid 2016. aasta jaanuaris Instagrami vahendusel, kui Griffin oli abielus veel Rebecca Liddicoatiga. Suhe hakkas susisema ning kui aprillis asjast teada sai, kolis abielupaar lahku. Griffin teatas juba augustis, et kavatseb Liddicoatist lahutada, kuid andis paberid sisse 7. septembril. Nõnda oli ameeriklane seaduslikult vaba mees ning sai kenasti eestlannaga abieluranda sõuda.

Paar kihlus möödunud aasta maikuus Fort Lauderdale'i kuurordis. 2. juulil saadi ka lapsevanemateks, kui Grete sünnitas tütre Gloria.

Šadeiko-Griffini pulmas oli palju sporditegelasi. Peapruutneitsideks olid Grete õed, mitmevõistleja Grit Šadeiko ja võrkpallur Jade Šadeiko. Isameheks oli jalgpallur Troy Vital, peiupoiste seas olid ka Ameerika jalgpallurid Darrel Young ning Richard Crawford.

Et teisel pool ookeani on populaarne pulmadeks soovitud kinkidest nimekiri teha, oli ka noorpaar teinud Macy's ja Amazoni veebikaubamajadesse nimekirja, mille väärtus küündis 6000 dollarini. Noorpaar soovis enamjaolt spordivarustust, kuid nimekirjast leidus ka kööginõusid, kodutehnikat ja voodipesu. Vaata SIIT ja SIIT, mida neile kingiks soetati. 

Tagasi üles