Kontiolahti MK-etapi lõpetas sakslanna üllatusvõit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanessa Hinz.
Vanessa Hinz. Foto: JONATHAN NACKSTRAND/AFP

Soomes Kontiolahtis toimunud laskesuusatamise MK-etapi viimase võistluse, naiste ühisstardist sõidu võitis üllatuslikult 25-aastane sakslanna Vanessa Hinz, kes polnud varem isegi poodiumile pääsenud.

«Olen neli aastat MK-sarjas tiirelnud, aga poodiumile polnud kordagi jõudnud. Mõtlesin täna starti minnes, et aeg on seda muuta. Samas teadsin, et vastased on väga tugevad. Ma ei suuda siiani uskuda, et läbisin neli tiiru esmakordselt ainsagi eksimuseta ja võitsin,» sõnas üliõnnelik Hinz Ylele.

Hinzi heast vormist andsid tegelikult märku ka Pyeongchangi olümpiamängud, kus ta oli sprindis viies ja jälitussõidus 13. 

Teisena lõpetas tänase võistluse 22-aastane itaallanna Lisa Vitozzi, kes oli kaks päeva varem sprindivõistlusel kolmas. Kokku on Vitozzi MK-sarjas poodiumile pääsenud nüüd neljal individuaalvõistlusel. Kolmas oli täna prantslanna Anais Chevalier.

MK-sarja üldliidrina jätkab Kaisa Mäkäräinen, kes oli kodupubliku ees neljas. Sakslanna Laura Dahlmeier lõpetas 7., valgevenelanna Darja Domratševa 10. ja Slovakkiat esindav Anastassia Kuzmina 16. Hooaja lõpuni on jäänud viis võistlust.

Naiste 12,5 km ühisstart.
Naiste 12,5 km ühisstart. Foto: IBU
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles